završni rad
Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta

Danica Barišić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Barišić, D. (2011). Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, Danica. "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, Danica. "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić, D. (2011). 'Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

Barišić D. Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722

D. Barišić, "Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391722