Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Buterin, A. (2011). Inhibitori HMG-CoA reduktaze (statini) u prevenciji povišenog kolesterola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:412003
Buterin, Ana. "Inhibitori HMG-CoA reduktaze (statini) u prevenciji povišenog kolesterola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:412003
Buterin, Ana. "Inhibitori HMG-CoA reduktaze (statini) u prevenciji povišenog kolesterola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:412003
Buterin, A. (2011). 'Inhibitori HMG-CoA reduktaze (statini) u prevenciji povišenog kolesterola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:412003
Buterin A. Inhibitori HMG-CoA reduktaze (statini) u prevenciji povišenog kolesterola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:412003
A. Buterin, "Inhibitori HMG-CoA reduktaze (statini) u prevenciji povišenog kolesterola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:412003