Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Barbir, T. (2011). Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314
Barbir, Tina. "Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314
Barbir, Tina. "Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314
Barbir, T. (2011). 'Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314
Barbir T. Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314
T. Barbir, "Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314