Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Perica, T. (2010). Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925
Perica, Tomislav. "Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925
Perica, Tomislav. "Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925
Perica, T. (2010). 'Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925
Perica T. Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925
T. Perica, "Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925