završni rad
Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena

Ana Brekalo (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Brekalo, A. (2011). Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295598

Brekalo, Ana. "Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295598

Brekalo, Ana. "Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295598

Brekalo, A. (2011). 'Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295598

Brekalo A. Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295598

A. Brekalo, "Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295598