završni rad
Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé

Sven Mujadžić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Mujadžić, S. (2011). Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070624

Mujadžić, Sven. "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070624

Mujadžić, Sven. "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070624

Mujadžić, S. (2011). 'Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070624

Mujadžić S. Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070624

S. Mujadžić, "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol mediterraneé", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070624