završni rad
Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke

Mihaela Katić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Katić, M. (2011). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082135

Katić, Mihaela. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082135

Katić, Mihaela. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082135

Katić, M. (2011). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082135

Katić M. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082135

M. Katić, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na reološka svojstva soka jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082135