Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Crnić, D. (2011). Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004
Crnić, Dijana. "Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004
Crnić, Dijana. "Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004
Crnić, D. (2011). 'Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004
Crnić D. Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004
D. Crnić, "Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004