prikaz prve stranice dokumenta Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola

Crnić, Dijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Crnić, D. (2011). Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004

Crnić, Dijana. "Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004

Crnić, Dijana. "Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004

Crnić, D. (2011). 'Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004

Crnić D. Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004

D. Crnić, "Svježi sok šećerne repe - vrijedna sirovina za proizvodnju bioetanola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507004

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.