Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Hrstić, A. (2011). Utvrđivanje razlika u organiziranoj prehrani učeničkih domova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311166
Hrstić, Ana. "Utvrđivanje razlika u organiziranoj prehrani učeničkih domova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311166
Hrstić, Ana. "Utvrđivanje razlika u organiziranoj prehrani učeničkih domova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311166
Hrstić, A. (2011). 'Utvrđivanje razlika u organiziranoj prehrani učeničkih domova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311166
Hrstić A. Utvrđivanje razlika u organiziranoj prehrani učeničkih domova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311166
A. Hrstić, "Utvrđivanje razlika u organiziranoj prehrani učeničkih domova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311166