prikaz prve stranice dokumenta Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji

Ivanjko, Magdalena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ivanjko, M. (2011). Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476357

Ivanjko, Magdalena. "Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476357

Ivanjko, Magdalena. "Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476357

Ivanjko, M. (2011). 'Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476357

Ivanjko M. Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476357

M. Ivanjko, "Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476357

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.