Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Mesihović, A. (2011). Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549
Mesihović, Anida. "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549
Mesihović, Anida. "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549
Mesihović, A. (2011). 'Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549
Mesihović A. Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549
A. Mesihović, "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549