Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad
Martinić, I. (2011). Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746
Martinić, Ivana. "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746
Martinić, Ivana. "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746
Martinić, I. (2011). 'Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746
Martinić I. Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746
I. Martinić, "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746