Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Canjer, I. (2011). Procjena kakvoće prehrane u odnosu na ciljane biokemijske parametre u osoba s hipertenzijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176178
Canjer, Ivana. "Procjena kakvoće prehrane u odnosu na ciljane biokemijske parametre u osoba s hipertenzijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176178
Canjer, Ivana. "Procjena kakvoće prehrane u odnosu na ciljane biokemijske parametre u osoba s hipertenzijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176178
Canjer, I. (2011). 'Procjena kakvoće prehrane u odnosu na ciljane biokemijske parametre u osoba s hipertenzijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176178
Canjer I. Procjena kakvoće prehrane u odnosu na ciljane biokemijske parametre u osoba s hipertenzijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176178
I. Canjer, "Procjena kakvoće prehrane u odnosu na ciljane biokemijske parametre u osoba s hipertenzijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176178