Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Dragičević, I. (2011). Prehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa ii s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405778
Dragičević, Ivona. "Prehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa ii s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405778
Dragičević, Ivona. "Prehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa ii s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405778
Dragičević, I. (2011). 'Prehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa ii s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405778
Dragičević I. Prehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa ii s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405778
I. Dragičević, "Prehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa ii s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405778