Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Juričić, P. (2011). Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956
Juričić, Paula. "Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956
Juričić, Paula. "Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956
Juričić, P. (2011). 'Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956
Juričić P. Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956
P. Juričić, "Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956