Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Bečić, I. (2011). Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719310
Bečić, Ivana. "Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719310
Bečić, Ivana. "Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719310
Bečić, I. (2011). 'Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719310
Bečić I. Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719310
I. Bečić, "Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719310