prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica

Dukić, Vesna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Dukić, V. (2011). Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497393

Dukić, Vesna. "Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497393

Dukić, Vesna. "Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497393

Dukić, V. (2011). 'Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497393

Dukić V. Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497393

V. Dukić, "Mikrobiološka i kemijska analiza domaćih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497393

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.