diplomski rad
Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran

Tomislav Bradvica (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Bradvica, T. (2011). Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, Tomislav. "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, Tomislav. "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, T. (2011). 'Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica T. Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

T. Bradvica, "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365