diplomski rad
Određivanje zearalenona ELISA metodom

Ana Marija Kašaj (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Kašaj, A. M. (2011). Određivanje zearalenona ELISA metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:329295

Kašaj, Ana Marija. "Određivanje zearalenona ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:329295

Kašaj, Ana Marija. "Određivanje zearalenona ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:329295

Kašaj, A. M. (2011). 'Određivanje zearalenona ELISA metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:329295

Kašaj AM. Određivanje zearalenona ELISA metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:329295

A. M. Kašaj, "Određivanje zearalenona ELISA metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:329295