Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Steiner, I. (2011). Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995
Steiner, Ivana. "Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995
Steiner, Ivana. "Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995
Steiner, I. (2011). 'Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995
Steiner I. Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995
I. Steiner, "Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995