diplomski rad
Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis

Ivana Steiner (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Steiner, I. (2011). Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995

Steiner, Ivana. "Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995

Steiner, Ivana. "Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995

Steiner, I. (2011). 'Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995

Steiner I. Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995

I. Steiner, "Određivanje virulentnosti i molekularna tipizacija izolata Bacillus anthracis", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919995