Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Rolih, I. (2011). Kinetika proizvodnje bioetanola s kvascem Saccharomyces cerevisiae na sirovom soku šećerne repe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324090
Rolih, Ivan. "Kinetika proizvodnje bioetanola s kvascem Saccharomyces cerevisiae na sirovom soku šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324090
Rolih, Ivan. "Kinetika proizvodnje bioetanola s kvascem Saccharomyces cerevisiae na sirovom soku šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324090
Rolih, I. (2011). 'Kinetika proizvodnje bioetanola s kvascem Saccharomyces cerevisiae na sirovom soku šećerne repe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324090
Rolih I. Kinetika proizvodnje bioetanola s kvascem Saccharomyces cerevisiae na sirovom soku šećerne repe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324090
I. Rolih, "Kinetika proizvodnje bioetanola s kvascem Saccharomyces cerevisiae na sirovom soku šećerne repe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324090