Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Radišić, I. (2011). Utjecaj nezasićenih masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:653465
Radišić, Iva. "Utjecaj nezasićenih masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:653465
Radišić, Iva. "Utjecaj nezasićenih masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:653465
Radišić, I. (2011). 'Utjecaj nezasićenih masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:653465
Radišić I. Utjecaj nezasićenih masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:653465
I. Radišić, "Utjecaj nezasićenih masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:653465