diplomski rad
Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode

Maja Novoselec (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Novoselec, M. (2011). Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec, Maja. "Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec, Maja. "Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec, M. (2011). 'Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec M. Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

M. Novoselec, "Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065