Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Bosolt, T. (2011). Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719
Bosolt, Tina. "Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719
Bosolt, Tina. "Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719
Bosolt, T. (2011). 'Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719
Bosolt T. Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719
T. Bosolt, "Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719