diplomski rad
Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja

Tina Bosolt (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Bosolt, T. (2011). Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719

Bosolt, Tina. "Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719

Bosolt, Tina. "Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719

Bosolt, T. (2011). 'Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719

Bosolt T. Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719

T. Bosolt, "Utjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:027719