Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Šabarić, Ž. (2011). Određivanje šećera u medu tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993857
Šabarić, Željka. "Određivanje šećera u medu tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993857
Šabarić, Željka. "Određivanje šećera u medu tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993857
Šabarić, Ž. (2011). 'Određivanje šećera u medu tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993857
Šabarić Ž. Određivanje šećera u medu tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993857
Ž. Šabarić, "Određivanje šećera u medu tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993857