diplomski rad
Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu

Mirna Malinarić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Malinarić, M. (2011). Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491181

Malinarić, Mirna. "Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491181

Malinarić, Mirna. "Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491181

Malinarić, M. (2011). 'Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491181

Malinarić M. Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491181

M. Malinarić, "Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491181