diplomski rad
Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis

Ana Percela (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Percela, A. (2011). Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873851

Percela, Ana. "Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873851

Percela, Ana. "Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873851

Percela, A. (2011). 'Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873851

Percela A. Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873851

A. Percela, "Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873851