diplomski rad
Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa

Jelena Cvrtila (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Cvrtila, J. (2011). Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila, Jelena. "Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila, Jelena. "Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila, J. (2011). 'Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila J. Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

J. Cvrtila, "Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347