prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa

Cvrtila, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Cvrtila, J. (2011). Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila, Jelena. "Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila, Jelena. "Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila, J. (2011). 'Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Cvrtila J. Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

J. Cvrtila, "Mikrobiološka kakvoća kobasice od konjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224347

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.