Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Andrić, M. (2011). In vitro i in vivo ispitivanja funkcionalnih svojstava izolata bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877645
Andrić, Marija. "In vitro i in vivo ispitivanja funkcionalnih svojstava izolata bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877645
Andrić, Marija. "In vitro i in vivo ispitivanja funkcionalnih svojstava izolata bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877645
Andrić, M. (2011). 'In vitro i in vivo ispitivanja funkcionalnih svojstava izolata bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877645
Andrić M. In vitro i in vivo ispitivanja funkcionalnih svojstava izolata bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877645
M. Andrić, "In vitro i in vivo ispitivanja funkcionalnih svojstava izolata bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877645