diplomski rad
Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)

Sanja Dumbović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Dumbović, S. (2011). Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916

Dumbović, Sanja. "Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916

Dumbović, Sanja. "Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916

Dumbović, S. (2011). 'Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916

Dumbović S. Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916

S. Dumbović, "Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916