Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dumbović, S. (2011). Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916
Dumbović, Sanja. "Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916
Dumbović, Sanja. "Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916
Dumbović, S. (2011). 'Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916
Dumbović S. Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916
S. Dumbović, "Utjecaj mikrovalova na koncentraciju polifenola u mandarini (Citrus reticulata L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093916