prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem

Verteš, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Verteš, M. (2011). Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775844

Verteš, Marija. "Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775844

Verteš, Marija. "Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775844

Verteš, M. (2011). 'Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775844

Verteš M. Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775844

M. Verteš, "Optimiranje metode ekstrakcije i hidrolize flavonoida brokule (Brassica oleracea var. italica L.) mikrovalnim zračenjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775844

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.