diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda

Manuela Paleščak (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Paleščak, M. (2011). Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:723058

Paleščak, Manuela. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:723058

Paleščak, Manuela. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:723058

Paleščak, M. (2011). 'Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:723058

Paleščak M. Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 15.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:723058

M. Paleščak, "Fizikalno-kemijska svojstva različitih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:723058