diplomski rad
Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme

Martina Ištok (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Ištok, M. (2011). Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135

Ištok, Martina. "Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135

Ištok, Martina. "Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135

Ištok, M. (2011). 'Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135

Ištok M. Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135

M. Ištok, "Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135