Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Ištok, M. (2011). Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135
Ištok, Martina. "Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135
Ištok, Martina. "Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135
Ištok, M. (2011). 'Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135
Ištok M. Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135
M. Ištok, "Mehanizmi smanjene osjetljivosti Acinetobacter baumannii na karbapeneme", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:118135