Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Čebušnik, I. (2011). Antimikrobna aktivnost ekstrakta kadulje i majčine dušice na rast patogenih mikroorganizama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442034
Čebušnik, Ivana. "Antimikrobna aktivnost ekstrakta kadulje i majčine dušice na rast patogenih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442034
Čebušnik, Ivana. "Antimikrobna aktivnost ekstrakta kadulje i majčine dušice na rast patogenih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442034
Čebušnik, I. (2011). 'Antimikrobna aktivnost ekstrakta kadulje i majčine dušice na rast patogenih mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442034
Čebušnik I. Antimikrobna aktivnost ekstrakta kadulje i majčine dušice na rast patogenih mikroorganizama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442034
I. Čebušnik, "Antimikrobna aktivnost ekstrakta kadulje i majčine dušice na rast patogenih mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442034