Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Kovač, E. (2011). Određivanje minimalne inhibitorne i bakteriocidne koncentracije eteričnih ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340345
Kovač, Eva. "Određivanje minimalne inhibitorne i bakteriocidne koncentracije eteričnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340345
Kovač, Eva. "Određivanje minimalne inhibitorne i bakteriocidne koncentracije eteričnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340345
Kovač, E. (2011). 'Određivanje minimalne inhibitorne i bakteriocidne koncentracije eteričnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340345
Kovač E. Određivanje minimalne inhibitorne i bakteriocidne koncentracije eteričnih ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340345
E. Kovač, "Određivanje minimalne inhibitorne i bakteriocidne koncentracije eteričnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340345