diplomski rad
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda

Tanja Jurlina (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Jurlina, T. (2011). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334930

Jurlina, Tanja. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334930

Jurlina, Tanja. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334930

Jurlina, T. (2011). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334930

Jurlina T. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334930

T. Jurlina, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost kestenovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334930