prikaz prve stranice dokumenta HACCP u restoranima brze hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
HACCP u restoranima brze hrane

Kovaljova, Anna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Kovaljova, A. (2011). HACCP u restoranima brze hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155345

Kovaljova, Anna. "HACCP u restoranima brze hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155345

Kovaljova, Anna. "HACCP u restoranima brze hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155345

Kovaljova, A. (2011). 'HACCP u restoranima brze hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155345

Kovaljova A. HACCP u restoranima brze hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155345

A. Kovaljova, "HACCP u restoranima brze hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155345

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.