Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Gačina, T. (2011). Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889
Gačina, Tea. "Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889
Gačina, Tea. "Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889
Gačina, T. (2011). 'Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889
Gačina T. Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889
T. Gačina, "Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889