diplomski rad
Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade

Tea Gačina (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Gačina, T. (2011). Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889

Gačina, Tea. "Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889

Gačina, Tea. "Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889

Gačina, T. (2011). 'Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889

Gačina T. Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889

T. Gačina, "Usporedba udjela polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791889