diplomski rad
Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani

Vesna Živković (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad...

Živković, V. (2011). Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977

Živković, Vesna. "Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977

Živković, Vesna. "Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977

Živković, V. (2011). 'Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977

Živković V. Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977

V. Živković, "Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977