Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad
Živković, V. (2011). Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977
Živković, Vesna. "Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977
Živković, Vesna. "Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977
Živković, V. (2011). 'Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977
Živković V. Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977
V. Živković, "Kvalitativna i kvantitativna analiza prisutnosti genetski modificirane soje u hrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536977