završni rad
Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima

Ema Svetličić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad...

Svetličić, E. (2016). Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:703937

Svetličić, Ema. "Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:703937

Svetličić, Ema. "Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:703937

Svetličić, E. (2016). 'Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:703937

Svetličić E. Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:703937

E. Svetličić, "Ekstrakcija polifenola iz šparoga (Asparagus officinalis) potpomognuta mikrovalovima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:703937