Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Mrđenović, M. (2011). Procjena kakvoće prehrane među podskupinama vegetarijanaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018558
Mrđenović, Mia. "Procjena kakvoće prehrane među podskupinama vegetarijanaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018558
Mrđenović, Mia. "Procjena kakvoće prehrane među podskupinama vegetarijanaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018558
Mrđenović, M. (2011). 'Procjena kakvoće prehrane među podskupinama vegetarijanaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018558
Mrđenović M. Procjena kakvoće prehrane među podskupinama vegetarijanaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018558
M. Mrđenović, "Procjena kakvoće prehrane među podskupinama vegetarijanaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018558