diplomski rad
Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C

Marija Šućurović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Šućurović, M. (2011). Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549

Šućurović, Marija. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549

Šućurović, Marija. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549

Šućurović, M. (2011). 'Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549

Šućurović M. Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549

M. Šućurović, "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549