Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Šućurović, M. (2011). Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549
Šućurović, Marija. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549
Šućurović, Marija. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549
Šućurović, M. (2011). 'Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549
Šućurović M. Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549
M. Šućurović, "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 20 °C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319549