prikaz prve stranice dokumenta Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije

Vrančić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vrančić, I. (2011). Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521

Vrančić, Ivana. "Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521

Vrančić, Ivana. "Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521

Vrančić, I. (2011). 'Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521

Vrančić I. Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521

I. Vrančić, "Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.