Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Vrančić, I. (2011). Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521
Vrančić, Ivana. "Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521
Vrančić, Ivana. "Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521
Vrančić, I. (2011). 'Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521
Vrančić I. Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521
I. Vrančić, "Određivanje parametara kvalitete bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049521