diplomski rad
Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad

Valerija Bukvić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Bukvić, V. (2011). Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795451

Bukvić, Valerija. "Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795451

Bukvić, Valerija. "Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795451

Bukvić, V. (2011). 'Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795451

Bukvić V. Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795451

V. Bukvić, "Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795451