završni rad
Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice

Veronika Radišić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Radišić, V. (2016). Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818

Radišić, Veronika. "Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818

Radišić, Veronika. "Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818

Radišić, V. (2016). 'Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818

Radišić V. Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818

V. Radišić, "Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818