diplomski rad
Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja

Željka Peršurić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Peršurić, . (2011). Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić, Željka. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić, Željka. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić, . (2011). 'Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić . Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

. Peršurić, "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785