diplomski rad
Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere

Mateja Mirkov (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Mirkov, M. (2011). Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363503

Mirkov, Mateja. "Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363503

Mirkov, Mateja. "Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363503

Mirkov, M. (2011). 'Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363503

Mirkov M. Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363503

M. Mirkov, "Mikrobiološka ispravnost narezaka trajnih kobasica pakiranih u modificiranoj atmosferiMicrobiological safety of sliced shelf stable sausages packed in modified atmosphere", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363503