Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad
Marković, Z. (2011). Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904
Marković, Zrinka. "Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904
Marković, Zrinka. "Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904
Marković, Z. (2011). 'Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904
Marković Z. Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904
Z. Marković, "Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904