diplomski rad
Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka

Zrinka Marković (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad...

Marković, Z. (2011). Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904

Marković, Zrinka. "Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904

Marković, Zrinka. "Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904

Marković, Z. (2011). 'Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904

Marković Z. Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904

Z. Marković, "Temperatura priprave i čuvanja termički obrađenih bolničkih obroka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:558904