diplomski rad
Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja

Vlatka Knežević (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Knežević, V. (2011). Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396

Knežević, Vlatka. "Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396

Knežević, Vlatka. "Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396

Knežević, V. (2011). 'Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396

Knežević V. Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396

V. Knežević, "Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396