diplomski rad
Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije

Marina Cimaš (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Cimaš, M. (2011). Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628

Cimaš, Marina. "Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628

Cimaš, Marina. "Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628

Cimaš, M. (2011). 'Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628

Cimaš M. Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628

M. Cimaš, "Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628