Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Cimaš, M. (2011). Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628
Cimaš, Marina. "Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628
Cimaš, Marina. "Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628
Cimaš, M. (2011). 'Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628
Cimaš M. Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628
M. Cimaš, "Fermentacija sirutke tretirane ultrazvukom prije i nakon inokulacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200628